Thermische & Akoestische isolatie

Een aangename akoestiek is belangrijk voor het comfort in een woning, kantoor of ander gebouw. Akoestische isolatie kan dan ook een hulpmiddel zijn om de geluidswaarneming in een ruimte te verbeteren. Het is de bedoeling een goede akoestiek te bekomen zodat de personen in de ruimte zo weinig mogelijk last ondervinden van weergalmend geluid. Hiervoor bestaan er verschillende vormen van akoestische isolatie.
Offerte aanvragen

Onze specialisaties

Image

EPS mortel

EPS mortel is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Akoestische mat

We brengen een akoestische onderlaag aan die bestemd is om de overdracht van contactgeluiden en schokgeluiden tussen verdiepingen te beperken. Ze wordt onder een zwevende chape geplaatst van minimum 5 cm dik.
Image
Image

Akoestische polyurethaan

Akoestische pur dempt het geluid. Op die manier verander je de akoestiek in een ruimte. Omdat de isolatiewaarde van akoestische pur wat lager ligt, brengen we eerst een laag akoestische pur aan en werken we af met een goede thermische isolator.

Enkele van onze recente projecten


Neem contact op voor een vrijblijvend plaatsbezoek via
0474 24 69 47 of info@soliseal.be