EPS isolatiechape

Een koude vloer voelt niet aangenaam. Vloerisolatie kan het probleem oplossen. De gemiddelde temperatuur van een niet-geïsoleerde vloer is gemiddeld 13 graden. Isoleer je jouw vloer wel dan stijgt de temperatuur tot 18 graden. Minder werk voor jouw centrale verwarming en dus een lagere energierekening. Reken maar op een besparing van 2 euro per vierkante meter per jaar. Vloerisolatie betaalt zich terug op minder dan 6 jaar tijd. Een uitstekende investering!

Offerte aanvragen

Onze specialisaties

Image

EPS mortel

EPS mortel is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Schuimbeton

Schuimbeton is een stortklare mengeling van cement, zand, water en schuimstof. Door toevoeging van de schuimstof wordt de mengeling verschuimd waardoor luchtbellen in het materiaal terecht komen. Bij verharding zorgen die luchtbellen voor de licht isolerende, akoestische eigenschappen van dit product en voor een vermindering in gewicht ten opzichte van gewone beton.
Image
Image

Gespoten polyurethaan

Pur is een schuim dat gebruikt wordt bij het isoleren van woningen en het afdichten van spleten en kieren. Nadat het schuim tegen een oppervlak wordt gespoten zet het uit en in enkele ogenblikken wordt het hard. Gespoten pur komt over de leidingen en de betonplaat. Alle leidingen zitten in één moeite proper weggewerkt.

Vaste platen

Naast de klassieke glaswol is het ongetwijfeld de meest gebruikte vorm van isoleren. Hoewel ze er niet flexibel uitzien kan je er toch alle kanten mee uit. Want de stevigheid van een isolatieplaat biedt een grote meerwaarde. Isolatieplaten vragen wel wat voorbereidend werk, zeker bij een oneffen ondergrond.
Image

Enkele van onze recente projecten


Neem contact op voor een vrijblijvend plaatsbezoek via
0474 24 69 47 of info@soliseal.be